Ervaringen Medtronic insulinepomp 670g 4

Deze post is eigenlijk alleen bedoeld voor mensen die geabonneerd zijn op mijn blog. Mijn kennis over het systeem is de laatste maanden toegenomen. Ik heb besloten om daar geen aparte blog aan te wijden maar commentaar te geven in mijn vorige blog over dit onderwerp. Dat is wat duidelijker omdat ik wat antwoorden heb op vragen die ik daar stelde. Het gaat om nieuwe informatie uit februari 2020.

2 gedachten aan “Ervaringen Medtronic insulinepomp 670g 4”

 1. Hallo Kees, ik heb ook de medtronic 670 G met de contour next link 2,4 en daar zijn groten problemen mee , heb hier voor de G6 sensor gehad met hele verkeerde waardes , nu dus de contour die geeft bv 17 mmol en dan is het in werkelijkheid 12 mmol op de omnipod meter ( die ik er altijd bij moet houden voor de echte goede waardes ) conclusie de bg meter transporteert de verkeerde waardes naar de pomp ,en gaat veel te veel insuline afgeven , kalibreren zijn ook dus de foute waardes , meter is naar Amerika ascensia geweest , maar volgens hun testrapport ( getest alleen met testvloeistof en ja dan staat tie keurig op 7,5 mmol) maar een diabeet zit er vaak boven of onder. Je moet eens testen met verschillende meters boven de 10 mmol of onder de 4 mmol.
  Ik zoek dus mensen die het zelfde probleem ondervinden of de meeste weten het niet???? Met vriendelijke groet tjeerd Goslinga.

  1. Dag Tjeerd,
   Dat probleem heb ik niet dus ik kan je niet verder helpen. Ik heb een paar meters en die geven allemaal ongeveer dezelfde waardes en die zijn goed. In mijn ziekenhuis kan je je meter laten testen. Ze nemen dan bloed af als je je waarde op de meter leest. De labuitslag wordt dan vergeleken met die van je meter. Dat is natuurlijk veel nauwkeuriger dan met die testvloeistof.
   vrgr Kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com