Ervaringen Climarad S-Fan+

In deze blog ga ik mijn ervaringen met de climarad S-Fan+ ventilatie vastleggen. Op internet kon ik heel weinig vinden vandaar dit verslag.

Wij hebben een chaletje in de bossen waar we -vanwege Corona- ook in de winter langere tijd willen verblijven. De CO2 waarde binnen is, als we alleen de aanwezige ventilatie gebruiken, veel te hoog. Het raam open zetten is de buitenlucht verwarmen. Je hebt dan of te veel of te weinig frisse lucht. Op mijn zoektocht naar een systeem dat goed plaatsbaar is bij een dunne muur kwam ik uit bij de Climarad S-Fan. Die heb ik inmiddels geplaatst in de slaapkamer. We hebben de + versie genomen (S-Fan+) omdat die ook kan verwarmen.

Momenteel zijn er nog problemen met het apparaat. Climarad pakt dat op. Dat lijken ze serieus te doen. Zodra alles functioneert komt er een verslag met resultaten. Het is dus nog even wachten op grafiekjes, foto’s, meetwaardes en een beschrijving van het (hopelijk) behaalde comfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image