meten is weten

Vorige week zijn onze zonnepanelen geïnstalleerd. Een piekvermogen van 2040 Watt. De meter tolt nu regelmatig achteruit. Best leuk. Het zijn twee segmenten en ik wil het gebruik in de tijd zien.
Bij toeval heb ik sluipverbruik ontdekt. Verder had ik laatst een koel/vries combinatie die een lekje bleek te hebben. Dat ontdekte ik pas toen ik vond dat hij behoorlijke herrie aan het maken was. Het ding bleek continue te draaien. Kost best veel stroom. De koelkast is opnieuw gevuld, maar of het lek weg is?????

Meten is weten. Ondanks de prijs toch maar een plugwise unit gekocht. Het bedrijf is wel erg suf bezig want ze willen informatie over het net ophalen. Vind ik niet erg, maar ik wil wel zelf kunnen kiezen of ik dat toesta. Hun informatie is gewoon niet eerlijk. Ze stellen dat alles anoniem gaat. Dat moet ik dan maar geloven…..
Maar goed, ik heb geen ander systeem gezien wat doet wat ik wil, dus toch maar besteld. Ben benieuwd wanneer ze leveren. Een uitgebreide review van het product volgt. (ws. op tweakers, maar ik zal hier linken)

2 gedachten aan “meten is weten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com