Hebben autoverkopers het te goed of ben ik gek?

Omdat ik voor mijn ‘kanariegele daf’ wel erg veel wegenbelasting moet betalen ben ik mij eens gaan oriënteren op een belastingvrije auto. (geen BPM geen wegenbelasting) Als je dan ook nog een kleine caravan wil trekken kom je al snel uit bij de nieuwe generatie diesels. Fiat Punto, Skoda Fabia greenline, Seat Ibiza hebben dan goed geprijsde modellen. Vorige week een proefrit aangevraagd bij Skoda en Fiat dealers in Groningen. Na meer dan een week krijg ik een mailtje van Skoda dat ik kan bellen voor een afspraak! Van Fiat nog helemaal niets gehoord.
Het kan ook anders: na het downloaden van een folder van de SEAT site (je moet een telefoonnummer achterlaten) werd ik een dag later gebeld of het schikte om even te spreken over mijn interesse.Gewoon een verkoper die -zonder zich op te dringen- laat weten dat hij mij wel als klant wil.

Als dit de normale gang van zaken is om een opportunity om te zetten in een order dan heeft de autobranche het nog veel te goed of ik ben een ouderwetse gek die er niets meer van snapt. Roept u maar!

Nou ja, de gratis geschonken bedenktijd heeft ons doen besluiten eerst nog maar wat te sparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com